Oletko pk-yrittäjä tai yksityishenkilö? Kirjoitatko tekstejä tietyille vastaanottajille tai tuupataanko tekstisi eetteriin kaiken kansan nähtäväksi? Ehkä sinulla on ulkomailla alihankkijoita tai asiakkaita, joiden kanssa on viestiteltävä puolin ja toisin. Tuntuuko siltä, että nuo kurjat kirjoitushommat olisi kivointa ulkoistaa viestintävastaavalle?

Ei hätää!

Kun kyse on tekstin sisällön muotoilusta tai selkeyttämisestä, tyyliseikoista, kieliopista, kääntämisestä tai oikoluvusta ja tunnet olevasi kaikkea muuta kuin vahvuusalueellasi, olen yhden viestin tai puhelinsoiton päässä.

Koska sijoitat kirjoittamiseen joka tapauksessa ainakin kallisarvoista aikaasi, sijoita hieman rahaa myös viestin perillemenoon. Lue sijoituskohteista kuvaus palveluiden alasivuilta. Onnistunut viestintä säästää aikaa, vähentää väärinkäsityksiä, parantaa imagoasi ja kasvattaa parhaassa tapauksessa myös kassavirtaasi.

Voihan myös olla, että vakuutteluni ei auta. Ehkä epäilet, oletko oikeassa paikassa ollenkaan. Testaa ilmaiseksi, toimiiko tekstintarkastuspalveluni haluamallasi tavalla! Tarvitset vain yhden tekstin. Tekstin pituus saa olla maksimissaan noin yksi A4-arkki ja fonttikoko 12.

 

Erittäin hyvää ja asiantuntevaa palautetta teksteistä! Kiitos Kaija! Aion käyttää palvelujasi jatkossakin.

Anne Nurminen, Zealan Oy

 Kaipaan selkeästi vahvistusta. Tilaan ilmaisen tarkastuksen liitteenä olevalle suomenkieliselle tekstille.

Tiedoston voi lähettää seuraavissa tiedostomuodoissa: .doc, .docx, .rtf ja txt.

Nimi ja yritys (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Kerro lyhyesti, mihin tarkoitukseen teksti tulee ja kuka sitä lukee. Mitä erityisesti haluaisit tekstistä tarkistettavan?