Post-it lappu 3Sinulla on tekstiä, minulla taito muokata sitä!

Mieti hetki, kenelle tekstiä kirjoitat ja mitä sillä tavoittelet. Haluat ehkä markkinoida omaa osaamistasi. Yrität ehkä vakuuttaa lukijan vankasta ammattitaidostasi – tai ainakin siitä, että olet ollut hereillä peruskoulun äidinkielentunneilla. Kijrotus vihreet eivät ehkä haittaa sinua, mutta ne saattavat karkottaa lukijasi. Kenties haluat saada lukijan toimimaan tietyllä tavalla, vaikkapa ostamaan tuotteesi.

Tärkeintä on saada lukija ymmärtämään viestisi juuri niin kuin olet sen tarkoittanut. Lähtökohtana on, että sinulla on jotain tekstiä valmiina. Siitä etenemme joko sinun toiveidesi tai minun arvioni mukaan.

Muistathan, että omalle tekstilleen sokeutuu helposti, varsinkin jos aihepiiri on itselle kovin tuttu. Tarvittaessa vain oikoluen tekstisi päällisin puolin ja varmistan ulkopuolisen silmin, että kaikki on kunnossa.

 

Voin auttaa sinua sekä painetun että sähköisen median sisällöntuotannossa. Esimerkkejä viilattavista teksteistä:

- esitteet
- verkkosivut
- päivitykset blogiin ja sosiaaliseen mediaan
- työhakemukset
- mainokset ja markkinointimateriaali
- asiakasviestintä (uutiskirjeet, tarjouspyynnöt)
- tiedotteet

Pilkunviilauspaketti sisältää kevyttä tekstin muokkausta, tyylin hienosäätöä, kieliopin tarkistusta tai mitä tahansa niiden väliltä. Päätä itse tai luota minun harkintakykyyni!

Tilaa Pilkunviilauspaketti nyt, ja laita tekstejä tulemaan sitä mukaa kun tarkastusta tarvitset. Vastausviestissä saat valmiin tekstin ja tiedon jäljellä olevasta saldostasi. Paketin saldoon on laskettu vain tarkistukseen ja muokkaamiseen kuluva työaika. Oheisviestintä ja muu palaute eivät verota arvokkaita minuuttejasi. Paketin voimassaoloaika lasketaan tilauspäivästä. Lasku lähetetään sähköpostilla, ja eräpäivä on 1 kk tilauspäivästä.

Paketti sopii erityisen hyvin sinulle, joka tuotat silloin tällöin sekalaisia pieniä tekstejä. Ei jatkuvaa säätöä joka ikisen blogitekstin tai uutiskirjeen tarkastuksen kanssa. Vain yksi paketti tilaukseen ja sillä pärjää pitkälle!

Epäilyttääkö? Tilaa aluksi ilmainen tekstintarkastus, niin kerron, paljonko aikaa kului.

Asiakkaiden kommentteja Pilkunviilauspaketista:

-       Palvelu, jota en tiennyt olevan, mutta tiesin tarvitsevani.

-       Monipuolinen palaute.

-       Asiat oli hienosti avattu.